Alle Brockhoff productlijnen zijn dagelijks vers verkrijgbaar via Royal Flora Holland. Elke handelspartner met een geregistreerd administratienummer van Royal Flora Holland is bevoegd om Brockhoff producten te kopen. Brockhoff biedt haar handelspartners meerdere mogelijkheden tot aankoop.

Traditionele veilproces

Via Royal Flora Holland worden dagelijks verschillende productlijnen geveild. Deze traditionele manier van aankopen is gebaseerd op vraag en aanbod en geeft de handelspartner geen zekerheid van prijs en aantal.

Webshop

Via een webshopkoppeling kunt u ons volledige assortiment dagelijks vers aankopen op elk gewenst moment van de dag. Dit geeft u zekerheid in prijs en verlaagt uw voorraadrisico. Naast de verschillende directe webshops van onze handelspartners is het product ook beschikbaar op online platforms van Royal Flora Holland zoals: FloraMondo & Klok Voor Verkoop.
Heeft u of uw handelspartner nog geen directe koppeling met onze webshop of één van bovenstaande platforms? Neem dan contact met ons op.

Direct van de kwekerij

Elke handelspartner is bevoegd om tussen 7:00 en 18:00 uur direct bij ons in te kopen. Neem contact op voor meer informatie.